Dagboek van de Heuvelrug Piet – 3

Lieve kinderen van de Heuvelrug,

Hebben jullie mij gezien?! Hebben jullie mij gezien?! Jaaaa ik was ook op tv!

Nadat ik was aangekomen in Nederland, ben ik meteen doorgereden naar Apeldoorn. Natuurlijk wilde ook ik bij de intocht van Sinterklaas zijn. Het was nog even spannend met O zo snel, maar gelukkig is het nieuwe paard van St. Nicolaas zo slim dat het toch al op zijn bestemming was.

Bijna was mijn hulp ook nodig geweest. Natuurlijk had ik ook een goed idee gehad, maar nu kon ik rustig het laatste stukje met de trein meerijden! Natuurlijk ben ik ook op nationale televisie geweest, heb je me gezien? Ik sta net achter die andere piet, hieronder op de foto!

Nu weer snel aan de slag met de planning, want we moeten langs zoooo veel lieve kindertjes de komende dagen.

Tot snel!

Heuvelrug Piet

 

Comments are closed.